به وب سایت شرکت پارس درب خوش آمدید.

حس دلنشین با پارکت چوبی – واحد تولیدی و صادراتی برتر پارکت چوبی

حس دلنشین با پارکت چوبی – واحد تولیدی و صادراتی برتر پارکت چوبی

حس دلنشین با پارکت چوبی

کفپوش یکی از اعضای مهم دکوراسیون داخلی در منزل به حساب می آید که این روزها مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. افراد با توجه به بودجه و سلیقه ی خود می توانند پارکت چوبی دلخواه را انتخاب کنند و حس دلنشین پارکت چوبی تجربه کنند.

حس دلنشین پارکت چوبی
حس دلنشین‌ پارکت چوبی در منزل

انواع پارکت و حس دلنشین پارکت چوبی

پارکت تمام چوب ، پی وی سی، لمینت، سنگی، سرامیکی، بامبو، بتنی، پلی یورتان، سه بعدی و اپوکسی و … در بازار وجود دارد. حس دلنشین پارکت چوبی با وجود اینکه زیاد استفاده می شود هیچ وقت قدیمی نمی شود. حس و بوی تازگی و طبیعی چوب همواره حسی دلنشین است. پارکت چوبی از جذاب ترین نوع کفپوش ها است که عایق گرمایی از کف محسوب می شود. زیبایی طبیعی وذاتی، این نوع کفپوش چوبی را منحصر به فرد کرده است.

نحوه ی نظافت پارکت چوبی چگونه است؟

از آنجا که نظافت پارکت چوبی چندان سخت نیست، با یک برنامه ریزی حساب شده و منظم در هفته، پارکت خود را تمیز کنید و جلا دهید اگر برنامه ی هفتگی داشته باشید هیچ وقت نمای اولیه و حس دلنشین پارکت چوبی از بین نخواهد رفت. اما نباید نگران خرابی پارکت ها باشیم زیرا ترمیم آن نیز به راحتی انجام می شود. با جارو کردن گرد و خاک روی پارکت از بین می رود و برای جلای بهتر آن از دستمال نیمه مرطوب استفاده کنید.

قیمت پارکت چوبی چگونه حساب می شود؟

اگر خرید شما اینترنتی صورت می گیرد. باید مساحت محلی را که قرار است کفپوش چوبی کنید، بدانید. پارکت چوبی براساس متراژ هر بسته فروش می روند.
مساحت مورد نیاز بر متراژ یک بسته تقسیم می شود و حاصل را در قیمت آن محصول ضرب می کنند.
اگر جواب این تقسیم عددی اعشاری بود باید به نزدیکترین عدد بزرگ گرد شود. پس دقت کنید حداقل متراژ برای یک بسته است.

نحوه ی نصب پارکت چوبی:

با وجود اینکه نحوه ی نصب راحت است اما به تجربه و مهارت نیاز دارد. از افرادی که در این زمینه مهارت دارند کمک بگیرید. اقدامات خاصی برای نصب پارکت چوبی انجام می شود که نصاب باید آن اقدامات را برای یک نصب با کیفیت انجام دهد.

نصب پارکت نکات کلیدی دارد که موجب دوام بهتر و حس دلنشین پارکت چوبی می شود. نصب پارکت با لمینت و … متفاوت است. اصول اولیه ی نصب کفپوش ها مثل هم است. مثلا ابتدا سطح مورد نظر را باید صاف و مسطح کنند طوری که پستی و بلندی وجود نداشته باشد. فرورفتگی ها و برآمدگی ها را باید کاملا صاف کرد. در واقع ابتدا زیرسازی باید صورت بگیرد. آنگاه لایه ی فومی باید قرار بگیرد تا عایق یا همان پوشش محافظ برای سطح پارکت ایجاد شود. سپس چسب کاری و گذاشتن پارکت شروع می شود.

ممکن است تایل ها برای قسمت های انتهایی نصب کنار دیوار برش خورده شوند چون این تایل ها باید فاصله اندکی از کناره ی دیوار داشته باشند، این فاصله بعدا توسط قرنیز چوبی پر می شود که با این کار زیبایی و حس دلنشین پارکت چوبی بیشتر مشخص می شود. پارکت های چوبی را باید یکی یکی از بسته های آن در آورد و پس از چسب کاری به آرامی بصورت منظم و مرتب کنار هم قرار داد. اما نصب پارکت چوبی توسط چسب کمی قدیمی شده است و امروزه به گونه ای جدید تر نصب پارکت صورت می پذیرد.

نکاتی درباره نصب:

امروزه پارکت ها در هم کلیک یا قفل می شوند. پارکت های کلیک یا قفل شونده دوام و پایداری بهتری دارند. نصب نادرست پارکت موجب ضربه خوردن، ترک خوردن، ایجاد عوارض و آسیب به تایل های پارکت یا لمینت می شود. همانطور که اشاره شد برای نصب پارکت های قدیمی تر که به آنها سالید گفته می شود از چسب چوب استفاده می شده است. این مورد موجب حساسیت دو چندان عمل نصب شده بود.

نصب پارکت چوبی

در گذشته اگر در هر هنگام چسب زدن و نصب پارکت فشار کمی هم وارد می شد، پارکت ها از حالت هم سطح و منظم بودن کنار هم خارج می شدند و این جابجایی جزئی به مرور پارکت را خراب می کرد به خاطر این ایراد پارکت های مهندسی تولید شدند. چون قطعات پارکت چوبی حساس اند در نصب آن باید حوصله و دقت کافی به خرج داد.

با ورود پارکت های مهندسی مشکلات نصب خیلی کمتر شدند. چون کیفیت بهتر و نصب راحت تری دارند کار نصاب ها نیز بسیار راحت تر شده است. به کار گرفتن کلیک در قطعات و تایل های این نوع پارکت بسیار کارآمد و محکم است.این تغییرات مثبت، نظر همه طرفداران پارکت را به سمت پارکت های مهندسی یا Engineer wood جلب کرد.