دوام پارکت چوبی – واحد نمونه تولیدی و صادراتی پارکت چوبی
دوام پارکت چوبی
پارکت ها از تنوع بالایی برخوردارند. ساختار چوب باعث دوام پارکت چوبی شده از بقیه ی کفپوش ها متفاوت تر باشند. قطعات تشکیل دهنده پارکت ها از قطعات اصلی چوب اند به همین علت از شکل ظاهر زیبا و متنوع برخوردارند. با توجه به اینکه تنوع درختان جنگل زیاد است چوب های متفاوتی نیز از آنها تولید می شود که با رنگهای زیبا جلوه دهنده ی منازلی است که دارای کفپوش چوبی اند. سختی، رنگ، دوام و رگه داشتن چوب های درختان با هم متفاوت است. به همین علت تنوع در پارکت چوبی نیز بالا است.
فضای منزل با پارکت چوبی
در طول قرن های بسیار بشر همواره از چوب درخت برای طراحی ها و مصارف مختلف ساختمانی استفاده می کرده است. وسایل و طراحی های چوبی هیچ وقت از مد نمی افتند. استفاده از کفپوش های با دوام پارکت چوبی در کف ساختمان گرما و نشاط خاصی را به ساکنین آن می دهد. برای مشخص شدن مقاومت و میزان سختی انواع چوب ها از آزمون برینل استفاده می کنند.
در این آزمون با توجه به فشاری که به قطعه های مختلف چوب وارد می شود درجه ی سختی و دوام پارکت چوبی مشخص می شود. این کار در تشخیص درجه مقاومت چوب بسیار کارآمد است و به ما در انتخاب پارکت چوبی از جنس های مقاوم کمک شایانی می کند. چون در محل های پر گذر مثل هال و پذیرایی دوام پارکت چوبی اهمیت بیشتری خواهد داشت.
کفپوش چوبی
دوام پارکت چوبی با توجه به جنس آنها متفاوت خواهد بود پس وقتی درجه ی سختی چوب معلوم شد پارکتی را بخرید که از چوب مقاوم و محکم تری ساخته شده است. از آنجا که طرفداران پارکت تمام چوب زیاد است شرکت های تولید کننده حساسیت زیادی برای تولید بهتر این محصول به خرج می دهند. از مزایای این پارکت چوبی دوام نصب ساده، پاک کردن راحت آن و ضد آلرژی بودن آن است. مقاومت گرمایشی پارکت چوبی زیاد است و خوبی دیگر این محصول این است که حالت سر خوردگی ندارد.
کفپوش های سرامیکی بسیار صیقلی و صاف اند و همین امر موجب سر بودنشان است و برای کودکان و یا حتی بزرگسال ها نیز خطرناک است. در اثر سر خوردن احتمال شکستن دست و پای افراد وجود دارد. راه رفتن روی کفپوش چوبی حس گرمی را به پاهای اشخاص می دهد که لذت بخش است و خطرات شکستن دست و پا را ندارد.
طراحی کف با پارکت تمام چوب
پارکت تمام چوب یا سالید از با دوام ترین و لوکس ترین نوع کفپوش هاست که از چوب یک تکه و یک پارچه درست شده است. ضخامت پارکت تمام چوب زیاد است و موجب شده مقاومت خوبی در مقابل عوامل محیطی داشته باشد.
چوب چه درختانی برای تولید پارکت چوبی مناسب است؟
برای تولید پارکت های چوبی از چوب درختانی مثل افرا، بلوط، راش، گردو و … استفاده می شود.
انواع چوب با دوام پارکت چوبی
درخت بلوط مقاوم ترین و با دوام ترین پارکت چوبی را دارد و در گذشته های دور، برای ساخت خانه از آن استفاده می شده است. رنگ درخت بلوط نیز بسیار زیباست. به همین دلایل پارکت هایی که از جنس درخت بلوط اند محبوبیت خاصی دارند.
چوب درخت افرا در صنعت های مختلف کاربرد های زیادی دارد و نواحی جنگلی جهان رشد می کند. در ایران در نواحی شمالی و باغ هایی که خاک خاصیت اسیدی دارد درختان افرا رشد می کنند.
در صنعت ساخت وسایل موسیقی مانند ویولون، گیتار و پیانو از درخت افرا استفاده می شود. رنگ این چوب روشن و زیبا است و پارکت هایی با جنس درخت افرا روشن اند و به بازتاب نور در منزل کمک می کنند و منزل روشنایی بیشتری خواهد داشت.
چوب درخت راش زیبا و با دوام اند. زمانی که تکه های چوب درخت راش برش داده می شود به کارخانه چوب بری ارسال می شوند و در آنجا ابتدا بخار پز شده و بعد آن را کاملا خشک می کنند و چوب برای ساخت پارکت چوبی آماده می شود. اکثر کشورهای اروپایی از چوب درخت راش برای تهیه ی کفپوش چوبی استفاده می کنند.
چوب درخت گردو بسیار مقاوم است و گستردگی جغرافیایی آن زیاد است. درخت گردو در اکثر کشورها رشد و پرورش داده می شود. به دلیل مقاومت بالا در ساخت تخته نرد، مبلمان، شطرنج و … از آن استفاده می شود. چون پراکندگی درخت گردو زیاد است، در تمام نقاط جهان از چوب درخت گردو برای تولید پارکت چوبی استفاده می شود.
شرکت پارس درب واحد نمونه تولیدی و صادراتی پارکت چوبی