به وب سایت شرکت پارس درب خوش آمدید.

مراقبت از کفپوش چوبی

20 آوریل
مراقبت از کفپوش چوب

مراقبت از کفپوش چوبی

دکوراسیون داخلی یکی از مواردی است که در هنگام ساخت ساختمان به آن توجه ویژه ای می شود. امروزه به کار بردن و تداعی یکی از عناصر موجود در طبیعت در ساختمان ها اهمیت ویژه ای پیدا کرده است و افراد سعی می کنند تا یکی از عناصر موجود در طبیعت را به نوعی در طراحی ساختمان به کار ببرند. یکی از این موارد کفپوش های چوبی می باشد که محبوبیت زیادی را در بین افراد دارد و بسیاری از افراد ترجیح می دهند تا به جای سرامیک در کف ساختمان خود از این کفپوش ها استفاده کنند. اما کفپوش های چوبی مراقبت های ویژه ای را می طلبند تا طول عمر بیشتری را داشته باشند. در این مقاله به روش های مراقبت از کفپوش چوبی پرداخته شده است.

کفپوش چوبی چیست؟

مراقبت از کفپوش چوب
مراقبت از کفپوش چوب

کفپوش های چوبی محصولاتی هستند که از آنها برای پوشش کف ساختمان استفاده می کنند و جنس آنها نیز از چوب می باشد. کفپوش های چوبی در انواع مختلفی مانند پارکت چوبی، پارکت تمام چوب لمینت، ترمووود و کفپوش PVC وجود دارند که هر یک دارای ویژگی های مخصوص به خود می باشد و افراد با سلیقه های مختلف می توانند هر یک را در طراحی دکوراسیون خود به کار برند. اما مراقبت از کفپوش های چوبی با دیگر کفپوش های از جنس دیگر مانند سرامیک متفاوت است و نیاز به مراقبت های خاصی دارند که در ادامه بررسی شده است.

مراقبت از کفپوش چوبی

به علت جنس چوبی که این کفپوش ها دارند مسلما مراقبت ویژه ای نیز می طلبند تا از آسیب های احتمالی در امان مانده و طول عمر بیشتری را داشته باشند. مراقبت از کفپوش چوبی دارای بایدها و نبایدهایی می باشد که رعایت آنها لازمه سالم ماندن کفپوش است.

چگونگی نظافت کفپوش چوبی

کفپوش های چوبی (cleaning parquet floor) باید به صورت منظم نظافت شوند و همیشه به طور کامل خشک نگه داشته شوند چون با ریخت آب بر روی آن چوب برآمده شده و کفپوش خراب می شود. بهتر ایت برای تمیز کردن آن  یک تی یا دستمال را بر روی آن بکشید و یا در صورت کثیف بودن جارو بزنید. به طور کلی هر چقدر که گرد و غبار بر روی چوب ننشیند و به طور منظم این گرد و غبارها برطرف شوند طول عمر کفپوش بالاتر می رود.

نکاتی در مورد مراقبت از کفپوش چوبی

مراقبت از کفپوش چوب
مراقبت از کفپوش چوب
  • در صورت نفوذ رطوبت به درون چوب ممکن است در آن کپک زدگی ایجاد شود. برای جلوگیری از این مشکل نباید اجازه دهید رطوبت به هیچ عنوان به درون چوب نفوذ کند و باعث از بین رفتن لایه های کفپوش شود.
  • در صورتی که آب یا مواد غذایی بر روی کفپوش ریخت باید سریعا در جهت رفع آن اقدام کرد زیرا با گذشت زمان پاک کردن لکه از روی چوب سخت تر شده و همچنین سبب نفوذ رطوبت به لایه های زیرین چوب و کپک زدن و خرابی کفپوش می شود.
  • کفش هایی که دارای پاشنه های میخی و تیز می باشند ممکن است سطح کفپوش را دچار مشکل نمایند و در آن ایجاد خش و زخم کنند.
  • استفاده از شوینده های شیمیایی در دراز مدت می تواند آسیب جدی به چوب وارد نماید و ۀان را خراب کند. پس بهتر است جهت تمیز نمودن کفپوش از شوینده هایی که ملایم تر می باشند مانند ترکیب آب و سرکه سفید استفاده کنید.
  • برای استفاده از شوینده ها نباید به هیچ وجه آنها را به طور مستقیم بر روی کفپوش بریزید بلکه بهتر است مقدار کمی از شوینده بر روی یک دستمال ریخته شود و سپس توسط دستمال کفپوش را تمیز کرد.
  • بهتر است در زیر پایه های مبلمان منزل از پدهای مخصوص استفاده کرد، زیرا فشار وارده توسط مبلمان می تواند در طولانی مدت کفپوش را دچار مشکل نماید.