به وب سایت شرکت پارس درب خوش آمدید.

زیرسازی مناسب پارکت چوبی – تولید کننده انواع پارکت چوبی

زیرسازی مناسب پارکت چوبی – تولید کننده انواع پارکت چوبی

زیرسازی مناسب پارکت چوبی در انتخاب کفپوش چوبی

در این مطلب میخواهیم زیرسازی مناسب پارکت چوبی در هنگام نصب این کفپوش بررسی نماییم. انتخاب کفپوش مناسب و زیبا در منزل و یا محیط کار بستگی به سلیقه و میزان بودجه برای سرمایه گذاری آن می باشد. کفپوش هایی چون سرامیک، سنگ، موزائیک در کنار پارکت چوبی یکی از پُر استفاده ترین متریال ها جهت تزئین کف ساختمان می باشد.

پارکت تمام چوب یکی از زیباترین و منحصر به فرد ترین کفپوش های چوبی می باشد که در همان وهله ی نخست چشم هر بیننده ای را به خود جذب می نماید. اگر چه سرمایه گذاری روی این کفپوش چوبی ممکن است گران تر از سایر کفپوش ها تمام شود. اما در بین سایر کفپوش ها با گذشت زمان نه تنها از زیبایی و جلای آن کاسته نمی شود بلکه بر قیمت و ارزش ملک هم افزوده تر می شود. جهت اجرا و نصب باید زیرسازی مناسب پارکت چوبی طبق اصول نصب پارکت انجام گیرد.

آماده سازی قبل از اجرای زیرسازی پارکت چوبی

قبل از اجرا و نصب پارکت حتماً باید زیرسازی مناسب پارکت چوبی و کف محیطی که می خواهیم به عنوان کفپوش چوبی از آن استفاده کنیم را از هر جهت آماده کنیم. جهت آماده سازی و زیرسازی مناسب پارکت چوبی باید مراحلی را به ترتیب و پشت سر هم انجام دهیم. اولین مرحله، هم سطح کردن کفپوش می باشد.

کف ساختمان به هیچ وجه نباید داری پَستی و بلندی و یا ناهمواری باشد. بنابراین قبل از شروع کار باید مثل آینه یکدست، صاف و صیقل داده شده باشد. بنابراین کفپوش از هر جنسی که می خواهد باشد سیمان، سنگ، سرامیک و یا بتن، باید حتماً زیرسازی مناسب پارکت چوبی انجام گیرد.

بنابراین با یک کاردک فلزی و یا لیسه، تمامی نقاطی که ناهمواری دارد را از میان برده و سطحی هم تراز و یک دست ایجاد می کنیم. مرحله بعد، نظافت و پاکیزگی آن می باشد. بنابراین محیط را از هرگونه آلودگی، گردو غبار پاکیزه و مرتب می کنیم. اگر محیط یا فضایی که می خواهید، کفپوش کنید در معرض رطوبت و نم قرار داشته باشد باید قبل از اجرای پارکت چوبی محیط باید خشک شود.

معمولاً زیرسازی مناسب پارکت چوبی که جهت برطرف کردن رطوبت مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب سیمان، پودر سنگ و چسب بتن می باشد که قبل از اجرا و نصب پارکت، از ترکیب این مواد با هم، جهت زیرسازی استفاده می گردد. و بعد از اتمام کار و خشک شدن ، پارکت اجرا و نصب می گردد. زیرسازی قبل از نصب پارکت، بسیار مهم می باشد. زیرا در صورت اجرا نشدن زیرسازی درست و دقیق از عمر و ماندگاری پارکت های چوبی کاسته می شود.

زیرسازی مناسب پارکت چوبی
بررسی زیرسازی مناسب پارکت چوبی

بهترین زیرسازی مناسب پارکت چوبی

پارکت چوبی نیازمند سطحی صاف و یکدست و هموار می باشد این سطح ممکن است سرامیک، سنگ یا موزاییک باشد. اما بهترین زیرسازی مناسب پارکت چوبی ، موزاییک می باشد. موزاییک چون سطحی هموار و یکدستی دارد، اجرای پارکت بر روی آن بسیار خوب و راحت انجام می گیرد. موزاییک ها خود بر چند نوع مختلف تقسیم بندی می شوند. اما مرغوب ترین و با کیفیت ترین نوع موزاییک، موزاییک سیاه یا موزاییک پُر سیمان می باشد.

باید به این نکته مهم توجه نمود که موزاییک ها از مخلوط آهک و پودر سنگ تشکیل می شوند. که با گذشت زمان و بر اثر سایش، مواد آهک و پودر سنگ از آن خارج شده و در صورت نصب پارکت چوبی بر روی آن، چسب هایی که در زیرسازی و مقاوم سازی پارکت های چوبی به موزاییک استفاده شده اند. از کیفیت و استحکام آن ها کاسته شده و در نتیجه کیفیت پارکت نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.

اما استفاده از موزاییک سیاه این مشکلات را به همراه ندارد. همچنین اگر کفپوش از جنس سرامیک می باشد حتماً باید قبل از اجرا و نصب پارکت چوبی ، شکستگی ها و درزهای کاشی گرفته شود. اگر شکستگی و خراش، بیشتر است با استفاده از چسب اپوکسی آن را رفع و رجوع کنید. همچنین برای استفاده از پارکت چوبی بر روی سیمان و بتن، قبل از اجرا حتماً از چسبهای پرکننده و تراز کننده مخصوص پارکت های چوبی استفاده شود. چسب پایه آب و پلی اورتان ، بهترین انتخاب برای این نوع کفپوش های سیمانی و یا بتنی می باشد.

کفپوش چوبی ، بهترین انتخاب

انتخاب کفپوش چوبی یکی از نکات مهم و قابل تحمل در زیرسازی مناسب پارکت چوبی و در ساختمان های نوساز می باشد. در ساختمان ها از بتن و ملات سیمان به عنوان کف ساختمان استفاده می شود که دارای رطوبت و نم می باشد. پس قبل از اجرا و نصب پارکت چوبی حتماً باید رطوبت محیط را از میان برد. چرا که چوب به هیچ وجه سازگاری با رطوبت ندارد.

بنابراین قبل از اجرا می توانیم با دستگاه های رطوبت سنج، میزان رطوبت محیط را اندازه گیری کنیم. سپس به مدت ده روز محیط مورد نظر را تحت سیستم گرمایشی و در معرض جریان هوا قرار داده تا عاری از هر گونه رطوبت و نم باشد.

همچنین در محیط های حاصل خیزی چون شمال کشور باید به این نکته توجه نمود که کف ساختمان حدود 30 الی 50 سانتی متر با زمین فاصله داشته باشد. چرا که زمین، رطوبت را جذب خود می کند. همچنین برای محکم کاری می توانید کف ساختمان را با قیر و یا ایزوگام محافظت کنید. بهتر آن است که حتماً در چنین محیط هایی از فوم های مخصوص پارکت های چوبی که هم عایق برودتی و حرارتی می باشند، استفاده گردد.

شرکت پارس درب واحد نمونه تولیدی و صادراتی پارکت چوبی